Piatra-Neamț: Raportul de activitate al viceprimarului Bogdan Gavrilescu (2016-2017)

Validat consilier după alegerile din iunie 2016, Bogdan Gavrilescu face parte din grupul PMP din Consiliul Local Piatra-Neamţ. Este la primul mandat de consilier iar la prima ședință a legislativului pietrean a fost ales viceprimar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bogdan Gavrilescu a iniţiat, alături de consilierii PMP, poiecte de hotărâre şi a venit cu amendamente la altele. A participat la toate şedinţele Consiliului Local şi a fost prezent la toate întâlnirile pe comisii. A acordat audienţe la sediul PMP, s-a deplasat pe teren unde existau şantiere de lucru, a fost implicat în activităţi ale societăţilor din subordinea CL şi a colaborat cu departamentele din cadrul primăriei pentru cunoaşterea şi clarificarea problemelor cuprinse în proiectele de hotărâre.

În calitate de viceprimar, a coordonat activitățile compartimentelor: Urbanism-cadastru, Gospodărie comunală, Managementul situațiilor de urgență, Serviciul Patrimoniu, Autorizări și Transporturi.

De asemeni, a avut atribuții în coordonarea activității unor societăți din subordinea Consiliul Local: Parking, Salubritas, Publiserv precum și instituția Poliției Locale.

Printre realizările specifice fiecărui domeniu coordonat, amintim:

  • crearea compartimentului de administrare a stadionului municipal
  • pe compartimentul autorizări comerciale și de transport s-a realizat creșterea cu 5% a încasărilor, prin intensificarea și eficientizarea activității de monitorizare.
  • realizarea decolmatării de pâraie și torenți (Cuiejdi și Bolovoaia) și au fost achiziționate două motopompe de mare capacitate.

A inițiat 2 proiecte de hotărâre, primul referitor la încheierea cu Alpha Bank a unei tranzacții de plată eșalonată a creditului garantat prin SC Perla Invest – aflată în executare silită iar celălalt privind acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale.

A fost prezent în numeroase conferinţe de presă organizate la sediul PMP, iar pentru perioada următoare îşi doreşte să rezolve, alături de colegii consilieri:

  • amenajarea Casei Căsătoriilor în incinta Curții Domnești
  • realizarea primei stații publice de încărcare a automobilelor cu alimentare electrică sau hibrid
  • realizarea programului pilot de ingropare a shelterelor de gunoi
  • finalizarea PUG al municipiului Piatra Neamț
  • finalizarea realizării sistemului de supraveghere cu camere video a orașului
  • lărgirea la 2 benzi a podului de la piață
  • realizarea unui parc inteligent în fața Muzeului de Istorie, cu sistem de iluminat inteligent, senzori de mișcare și reglare a intensității luminii, bănci inteligente cu wi-fi și alimentare solară.

Raportul de activitate al viceprimarului Bogdan Gavrilescu, în perioada 2016-2017, îl puteți citi – AICI

PUBLICITATE