Piatra-Neamț: Raportul de activitate al Poliției Locale în 2018

Miercuri a avut loc ședința de analiză a activităților desfășurate de Poliția Locală Piatra-Neamț în anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment au participat primarul Dragoș Chitic, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, consilierul local Paul Pintilie, Șeful Inspectoratului de Jandarmi Judetean Neamț – Iulian Munteanu și Șeful Poliției municipiului Piatra-Neamț – Cms. Șef Bogdan Mitroi.

Ședința a fost deschisă de către Directorul executiv al Poliției Locale – Eugen Pancu care a prezentat bilanțul activităților desfășurate anul trecut, dar și obiectivele stabilite pentru eficientizarea activității în anul 2019.

Îmi doresc o Poliție Locală modernă și profesionistă care să asigure un grad de siguranță ridicat cetățenilor orașului. Înregistrăm în ultimii ani o creștere a eficienței activității polițiștilor locali și o scădere a faptelor antisociale, dar mai sunt în continuare unele aspecte care trebuie rezolvate și din acest motiv trebuie continuat pe acest drum. Siguranța cetățenilor, ordinea și liniștea publică reprezintă o prioritate pentru municipalitatea pietreană și, din acest considerent, suntem hotărâți să continuăm sancționarea fermă a oricăror manifestări care contravin legii sau generează un disconfort cetățenilor” a declarat, în încheierea ședinței, primarul Dragoș Chitic.

Raportul de activitate poate fi consultat aici: https://politialocalaneamt.ro/…/u…/2019/01/Bilant-2018-k.pdf

PUBLICITATE