Piatra-Neamț: Raportul de activitate al consilierului local Paul Pintilie (2016-2017)

Validat consilier localdupă alegerile din iunie 2016, Paul Pintilie face parte din grupul PNL din Consiliul Local Piatra-Neamţ. Este la primul mandat de consilier și vine din mediul sportiv, fiind unul din cei mai emblematici sportivi ai judeţului Neamţ, multiplu campion mondial şi european la Karate tradiţional, antrenor de lot olimpic al României, având în spate o carieră de peste 20 de ani de activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De la începutul mandatului de consilier, s-a preocupat de soluţionarea problemelorcu privire la ordinea publică și cele legate de tineret şi sport. Face parte din Comisia de ordine publică şi din cea pentru activităţi social-culturale, învăţământ, sănătate, familie, muncă, protecţie socială, tineret şi sport. De asemenea, este membru al Comisiei de parteneriate finanțate conform Legii 350/2005.

A iniţiat, alături de consilierii PNL, proiecte de hotărâre cu privire la scăderea preţului locului de parcare pentru parcările de reşedinţă, stoparea blocărilor abuzive pe domeniul public precum şi semnarea memoriului către Ministerul Transporturilor pentru repararea tronsonului de drum de la ieşirea din Piatra-Neamţ spre Bicaz. A votat de fiecare dată proiectele referitoare la preluarea, scoaterea la licitaţie şi deschiderea pieţei centrale a oraşului.

A participat la toate şedinţele Consiliului Local, a fost prezent la toate întâlnirile pe comisii şi a colaborat cu departamentele din cadrul primăriei pentru cunoaşterea şi clarificarea problemelor cuprinse în proiectele de hotărâri.

De asemenea, a participat, în calitate de consilier local, la o serie de acţiuni şi manifestări cu caracter social, economic, religios şi educativ, desfăşurate în Piatra-Neamţ.

Pentru anul următor își propune susținerea acțiunilor care au ca scop îmbunătățirea serviciului de ordine publică şi promovarea activităţilor legate de educaţie, tineret şi sport.

PUBLICITATE