Piatra-Neamț: Raportul de activitate al consilierului local Păduraru Chiriac Victoria (2016-2017)

Validat consilier local după alegerile din iunie 2016, Păduraru Chiriac Victoria face parte din grupul PSD din Consiliul Local Piatra-Neamţ. Se află la primul mandat de consilier şi face parte din „Comisia pentru cultură, învăţământ, sănătate, familie, muncă, protecţie socială, protecţie copii, tineret şi sport.”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Păduraru Chiriac Victoria este membru în Consiliile de Administrație la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc” și Școala Postliceală FEG, unde a intervenit la societățile Consiliului Local pentru repararea străzilor și căilor de acces (asfaltarea curții Colegiului Național „Calistrat Hogaș”, asfaltarea străzii din fața Școlii Gimnaziale „Daniela Cuciuc”).

A mai susținut, în cadrul comisiei din care face parte, alocarea sumelor de bani necesare bunei desfășurări a procesului de învățământ, organizarea și desfășurarea diverselor manifestări cultural-artistice și sportive.

A participat la evenimentele organizate de Primăria Piatra-Neamț, oficiale, cultural-artistice și sportive iar în cadrul audiențelor a reținut propunerile și nemulțumirile cetățenilor și a intervenit la compartimentele de specialitate ale primăriei în soluționarea acestor cerințe.

Raportul de activitate al consilierului Păduraru Chiriac Victoria, în perioada 2016-2017, îl puteți citi – AICI

PUBLICITATE