Piatra-Neamț: Pus la pâmânt şi încătuşat după ce a traversat strada printr-un loc nepermis

Un bărbat a fost încătuşat de poliţişti după ce a fost depistat că a traversat printr-un loc nepermis și a refuzat să se legitimeze, în zona Piața Centrală din Piatra-Neamț. Se pare că bărbatul recalcitrant care a traversat strada neregulamentar a refuzat să coopereze cu oamenii legii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După cum se poate observa în imagini, polițiștii au folosit asupra acestuia și spray cu piper, în timp ce îi puneau cătușele.

Din primele informații oferite de reprezentanții Poliției Locale Piatra-Neamț, incidentul a avut loc astăzi (14 martie) în jurul orei 11:45. E vorba de un echipaj mixt (Poliția Locală cu Poliția Română). Se pare că bărbatul (51 de ani din Piatra-Neamț) ar fi refuzat să meargă la sediul Poliției și, conform unei proceduri legale în cazul nelegitimării, s-a folosit măsura de imobilizare.

Era o echipă mixtă de trei agenți de poliție (doi de la Poliția Națională și unul de la Poliția Locală), Persoana respectivă a traversat neregulamentar deși trecerea pentru pietoni era la câțiva metri. A fost oprit în vederea legitimării și avertizării. Persoana a refuzat să se legitimeze. A dat date false de identificare, fapt pentru care a fost invitat la sediul Poliției. A refuzat iar și s-a impus aplicarea procedurilor legale cu mijlocele din dotare. În final a fost condus la sediul poliției unde a fost identificat și sancționat.” – ne-a declarat șeful Poliției Locale Piatra-Neamț, Eugen Pancu.

Vezi și Reacția Poliției Neamț cu privire la bărbatul încătuşat după ce a traversat neregulamentar

PUBLICITATE