Piatra-Neamț: Prins fără mască și recalcitrant, pus la pământ și încătușat de 5 polițiști locali (VIDEO)

ACTUALIZARE: Piatra-Neamț: Dosar penal după încătușarea bărbatului prins fără mască

Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat de 5 polițiști locali după ce a fost prins fără mască. Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 16:40, în Piatra-Neamț

Potrivit Poliției Locale Piatra-Neamț, acesta ar fi refuzat să se legitimeze, adresând injurii și agresând fizic polițiștii locali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Polițiștii locali din patrula de ordine publică, aflați în serviciu în data de 13.04.2021, în jurul orei 16.40, pe str. D. Leonida din Piatra Neamț, s-au autosesizat cu privire la prezența unui bărbat, în zona sus menționată, care nu purta mască de protecție și care tulbura liniștea și ordinea publică.

Persoana în cauză, se pare în stare de ebrietate, a refuzat să se legitimeze, adresând injurii și agresând fizic echipajul Poliției Locale Piatra Neamț.

A fost solicitată patrula de intervenție care, la rândul său a fost agresată fizic.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, de unde, în urma identificării, a fost condus la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea dispunerii de către organele de cercetare penală, a măsurilor legale care se impun.” – ne-au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Video poate fi vizionat AICI

PUBLICITATE