Piatra-Neamț: Primele măsuri luate de directorul societății Publiserv, Valentin Ciobanu

Pentru ca societatea SC Publiserv SA să funcționeze eficient și să ofere servicii de calitate, au fost luate o serie de măsuri, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, directorul Valentin Ciobanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În primul rând am demarat implementarea şi certificarea noului sistem intern managerial al calităţii cât şi al mediului ISO 9001/2015 şi ISO 14001/2015 și  implementarea sistemului de control intern managerial.
Ne dorim  să reducem cât mai mult externalizarea lucrărilor şi a serviciilor către terţi , de aceea am început reînnoirea parcului auto. Astfel, suntem în procedură de achiziție pentru două autobasculante, cele din parcul nostru auto fiind foarte vechi, respectiv din anii ‘ 70.
 

Pentru prima dată în ultimii ani, în sezonul rece, niciun angajat nu va fi disponibilizat.  Este extrem de important pentru noi ca angajații acestei societăți să aibă siguranța unui loc de muncă sigur, nu sezonier. Păstrând angajații, vom efectua lucrări de reparaţie atât la locurile de joacă, la mobilierul stradal, cât și  borduri şi trotuare din pavele și pe timpul iernii, atât cât ne vor permite temperaturile.

Mai mult decât atât , în această iarnă dorim să ne apucăm de producţie și mă refer aici la mobilier stradal și pentru locurile de joacă. Prin diversificarea activității, vom aduce un plus valoare atât societăţii cât şi municipiului Piatra-Neamț.

Activitatea Publiserv este una transparentă și ne aflăm într-o permanentă comunicare cu cetățenii. Sesizările lor ajung la noi prin toate căile de comunicare și fiecare este analizată și dată în lucru. În ultima perioadă, am devenit foarte activi pe Facebook, nu pentru a ne face reclamă, ci tocmai pentru a prezenta lucrările executate de noi. Am ales această modalitate, tocmai pentru că este un instrument la îndemâna multor persoane. Pe pagina noastră primim și laude și critici, dar cel mai important cetățenii pot trimite solicitări foarte ușor.

Pot spune că Publiserv SA se află într-un continuu proces de reabilitare şi dezvoltare, atât din punct de vedere tehnic cât şi uman ”, a declarat Valentin Ciobanu, director SC Publiserv SA.

PUBLICITATE