Piatra-Neamț: Primarul Carabelea s-a vaccinat împotriva virusului COVID 19

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, s-a vaccinat în prima zi din cea de-a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19.

Nu a durut, am făcut-o voluntar și cu sentimentul că sunt mai aproape de normalitatea la care visăm cu toții, de a putea strânge mâna oamenilor fără emoții, de ai putea îmbrățișa pe toți cei dragi. Iar rolul de primar mă obligă permanent să ofer un exemplu și să vă propun acest exercițiu de responsabilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De aceea, sper ca tot mai mulți pietreni să se vaccineze.

Eu simt că am cea mai bună decizie cu privire la sănătatea publică și personală, pentru revenirea la normalitate și susținerea economică a comunității noastre.

Este un gest de solidaritate și sper să fie făcut de tot mai multe persoane. Vă invit să vă informați din surse oficiale, să nu credeți toate teoriile conspirației și să luați o decizie documentată. – a scris Carabelea pe pagina de Facebook.

Reamintim că începând de astăzi, 18.01.2021, în Municipiul Piatra-Neamț începe a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19.

Încă de la primele ore ale dimineții, avem funcțional un centru de vaccinare cu 3 puncte, amenajat la etajul clădirii în Piața Centrală Sf. Gheorghe.

Această etapă se adresează:

  • Populației cu un grad ridicat de risc
    – adulți cu vârstă peste 65 ani;
    – persoane aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate;
  • Lucrătorilor care desfășoară activități în domenii cheie, esențiale

La nivel municipal vă puteți înscrie astfel:

  • Prin medicul de familie;
  • Pe platforma informatică de programare: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/
  • Prin call center la numerele:
    𝟎𝟕𝟒𝟒.𝟗𝟓𝟖.𝟗𝟔𝟑 𝐍𝐨𝐧-𝐒𝐭𝐨𝐩
    𝟎𝟐𝟑𝟑.𝟔𝟐𝟐.𝟗𝟔𝟖 Luni-Duminică 08.00-16.30

Mai multe informații cu privire la desfășurarea procesului de vaccinare în România găsiți aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/

PUBLICITATE