Piatra-Neamț: Predă minim 10 kg de deşeuri electrice şi primeşti un premiu instant

Pe 3 iulie 2017, ‘Orașe Curate’, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul pentru prima oară în Piatra Neamț și pentru a doua oară în Galați. Campania încurajează locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare municipale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu autoritățile și companiile de salubritate locale, continuă campania ‘Orașe Curate’. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi și Brăila, între 3 — 28 iulie 2017, locuitorii din Piatra Neamț și Galați vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.
Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al celor două municipii care va preda un deșeu de minim 10kg cumulate la punctele de colectare municipale va primi un premiu instant.

Punctele de colectare sunt amplasate după cum urmează:

Piatra Neamț:
—Dărmănești, Str. Valea Albă 
—Mărăței, Str. Mărăței 
—Cartier Vânători, Str. Gheorghe Doja

Galați:
—Punct Verde, Drumul Viilor nr. 1
—Str. Nufărului nr. 24-26
—Stația de sortare Barboși

Campaniile din Piatra Neamț și Galați continuă, în anul 2017, programul național ‘Orașe Curate’, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.
Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

………………………………..
Despre ECOTIC:
ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 96.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

PUBLICITATE