Piatra-Neamț: Parking dorește mărirea prețului parcărilor. Vicele Gavrilescu nu comentează

Societatea Parking dorește mărirea prețului parcărilor de reședință începând cu primăvara acestui an, de la 142 lei la 165 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse, discuțiile au fost purtate în interiorul PMP pentru că cei care decid cu privire la activitatea acestei societăți aparțin acestei formațiuni politice (AGA, majoritatea din CA și directorul sunt membri PMP) și au convenit că s-ar impune această mărire de preț.

Sigur că, pe de o parte, mărirea salariului minim pe economie, mutarea contribuțiilor fiscale și mărirea prețului combustibilului ar putea aduce o cheltuială în plus societății Parking, dar se pare că această mărire de preț are ca fundament unele investiții pe care aceasta societate dorește să le facă în anul 2018. Cât sunt de necesare și de urgente, rămâne să aflăm odată cu votarea bugetului societății.

Cert este că pe ordinea de zi, la ședința Consiliului Local din 27 februarie, încă nu a apărut proiectul de mărire al prețului locului de parcare, dar despre acest lucru se discută de mai mult timp.

Contactat telefonic, președintele PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, nu a vrut să comenteze acest subiect, spunând că atât timp cât nu este introdus proiectul pe ordinea de zi, nu comentează.

Este clar că discuția despre mărirea de preț a fost deja purtată în interiorul PMP, altfel acesta ar fi exclus din start informația respectivă.

Liberalii au fost cei care, în 2016 și 2017, au încercat să reducă prețul parcărilor de reședință dar fără succes, rămâne acum de văzut cum se vor situa în fața unei propuneri venite din partea PMP și Parking pentru mărirea acestui preț la 165 de lei.

PUBLICITATE