Piatra-Neamț: Panică la un restaurant. Un individ a pulverizat spray iritant. Polițiștii îl caută

A fost panică aseară, 13 decembrie, la un restaurant din municipiul Piatra-Neamț, după ce un individ a pulverizat spray iritant unor clienți din curtea localului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:30, la un cunoscut restaurant din zona magazinului Petrodava.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de 37 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că în timp ce se afla cu doi prieteni (de 18 ani și 25 de ani, ambii din Roznov) în curtea unui restaurant din Piatra-Neamț, un tânăr de aproximativ 25-30 de ani, care era vizibil sub influența băuturilor alcoolice, le-ar fi purverizat spray iritant lacrimogen, după care a fugit de la fața locului.

Tânărul de 18 ani, din Roznov, a fost transportat la spital.

Colegii mei au demarat cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere a celui bănuit de comiterea faptei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. – ne-a declarat Robert Costan.

Unul dintre martorii la acest incident a povestit pe Facebook:

Ca orice om normal ne-am intrunit intre prieteni la o masa la T***** B******** din Piatra Neamt sa savuram o bere si o pizza. Doar ca distractia s-a transformat intr-o experienta total neplacuta. Iesind la o tigara spre final, un tanar sub aburii alcoolului si al drogurilor ne-a servit o portie zdravana de spray lacrimogen cu piper si ne-a facut seara foarte frumoasa. Din cauza intensitatii jetului am avut nevoie de ingrijiri medicale si de interventia Politiei.

Asta nu ar fi fost totul daca nu ar fi fost totul daca nu ar fi venit cireasa de pe tort: In timp ce agonizam cu totii, preluati de ambulanta, grija principala a personalului de acolo era sa le achitam nota si nu daca ne simtim bine in urma incidentului petrecut pana la urma intr-un restaurant de renume din Piatra Neamt.

Sper ca in viitorul apropiat si mai ales in contextul sarbatorilor sa va ganditi foarte bine daca mai doriti sa alegeti un asemenea local. Ganditi-va ce s-ar fi petrecut daca erati cu copii sau cu o femeie insarcinata la momentul producerii incidentului!!!! – este mesajul scris pe Facebook de un martor al incidentului.

PUBLICITATE