Piatra-Neamț: Panică într-un bloc de la un scurtcircuit. 4 apartamente afectate; o victimă, la spital

Sâmbătă, 02.12.2017, la ora 20:56, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un apartament, situat la etajul 4, în municipiul Piatra Neamţ, str. Grigore Ureche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, din imobil, s-au autoevacuat aproximativ 20 persoane, trei dintre acestea suferind atacuri de panică, fiind asistate medical de echipajul de paramedici SMURD, iar o persoană a suferit o intoxicaţie cu fum, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean din Piatra Neamţ de către echipajul SMURD.

Datorită incendiului o conductă de apă s-a spart inundând apartamentul afectat de flăcări şi alte trei apartamente.

În urma evenimentului au ars mai multe bunuri (un frigider, un televizor, o canapea şi obiecte vestimentare) din interiorul apartamentului cuprins de flăcări.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la o priză defectă”.

PUBLICITATE