Piatra-Neamț: Oameni cu inimă mare au salvat un câine de la orbire

Câinele lup ”ATHOS”, care ieri (marți, 15 august), avea un traumatism al unei glande anexă ochiului, a fost operat iar acum se află într-o clinică veterinară pentru tratament post-traumatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce în urmă cu o zi, consilierul Romel Bîrjoveanu a făcut public, printr-o postare pe Facebook, situația dramatică în care se afla un câine din ștrandul din Piatra-Neamț, un număr mare de iubitori de animale au reacționat și au dorit să contribuie la tratarea acestui superb exemplar.

Lucrurile s-au mișcat foarte repede și la nici 24 de ore, Athos este operat cu succes și se află pentru câteva zile în tratament post-operator.

Beatrice-Riim Sava

Vreau să vă spun că am rămas surprins de cât de multe persoane au dorit să intervină și să ne ajute în tratarea lui Athos. Vreau să le mulțumesc tuturor și să-i prezint pe fiecare, așa cum au intervenit în salvarea acestui superb exemplar.

Vreau să încep cu Beatrice-Riim Sava, care s-a implicat total, am rămas uluit de câtă dragoste și sacrificiu poate oferi animalelor de companie. Împreună cu Beatrice l-am transportat pe Athos, după ce a fost operat, la clinica unde urmeaza să se recupereze. Nu este prima dată când Beatrice intervine pentru tratarea lui.

Alina Stanislav

Cu voluntarul Diana Aron și echipa ei, l-am tranchilizat pe Athos, apoi l-am transportat la clinica unde urma să aibă loc intervenția chirurgicală. Le mulțumesc în mod deosebit, pentru că ar fi fost foarte greu să capturăm cățelul în alte condiții.

Cea mai mare contribuție și desigur, marele meu respect pentru doamna doctor Alina Stanislav, care singură s-a oferit să facă intervenția chirurgicală fără a avea pretenții financiare. Toată prețuirea pentru doamna doctor!

Aceeași mulțumire și respect o am pentru doamna doctor Gabriela Liche, care suportă supravegherea și tratamentul post-operator pentru Athos, la clinica sa veterinară. 

Gabriela Liche

Mulțumesc Paulei Geangalău, o mare iubitoare de animale și voluntar, cu care am mers la clinică în vederea operației. 

Și pentru că intervențiile nu au costat niciun ban, vreau să le mulțumesc celor care și-au arătat totuși disponibilitatea în a susține financiar această cauză: Olena Munteanu, Magda Apostol, Luminița Căjvăneanu, Ileana Florentina Badea, Ciprian Chirița, Monalisa Cojoc, Florea Ana Mădălina, Cristina Manoliu, Humă Răzvan, Geta Crețu. – a fost mesajul lui Romel Bîrjoveanu

În următoarele zile îl vom putea întâlni din nou pe Athos, pe aleile din ștrand, complet refăcut. Sperăm ca un suflet iubitor să-l adopte pentru că frumusețea asta de exemplar are nevoie să crească în alt mediu.

Felicitări tuturor celor ce s-au implicat în această cauză!

PUBLICITATE