Piatra-Neamț: O primă palmă pentru PSD. Bogdan Pușcașu rămâne administrator public până la pronunţarea instanţei de fond

Majoritatea PSD+PMP+ALDE din Consiliul Local Piatra-Neamț a decis să dea o nouă lovitură administrației municipiului Piatra-Neamț, desființând postul de administrator public al orașului precum și 3 posturi de consilieri ce făceau parte din aparatul propriu de lucru al primarului Dragoș Chitic. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși au fost avertizați de către secretar, jurist și primarul municipiului că decizia va fi contestată în instanță (2 acțiuni: suspendare HCL și anularea hotărârii) și poate aduce un prejudiciu ce va fi plătit de Consiliul Local, pe consilierii majoritari i-au interesat mai mult comenzile de la partid.

Uite că decizia de ieri, 30 mai, a Tribunalului Neamț, a dat o primă palmă consilierilor PSD+PMP+ALDE iar până la finalizarea procesului Bogdan Pușcașu va rămâne administrator public: „Solutia pe scurt: Admite cererea. Suspendă executarea dispoziţiei din Hotărârea nr.76/30.03.2017 a Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamţ cu privire la desfiinţarea postului de administrator public până la pronunţarea instanţei de fond. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 30.05.2017.”

Astfel, hotărârea luată de Consiliul Local, privind desființarea postului, nu va mai fi pusă în aplicare până se pronunță înstanța pe fond iar Bogdan Pușcașu va rămâne în continuare angajat.

PUBLICITATE