Piatra-Neamț: O familie care trăiește într-o clădire fără uși și geamuri, găsește sprijin din partea unui consilier

După mai bine de 7 ani în care o familie din Piatra-Neamț a trăit într-o clădire a CFR, fără uși și geamuri, un tânăr consilier local s-a implicat în a-i muta cât mai repede într-un adăpost de noapte dar și a le găsi o locuință de necesitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De mai bine de sapte ani, familia ***** traieste in conditii greu de imaginat, intr-o cladire apartinand CFR de la periferia orasului, iar zapada cazuta si temperaturile scazute din ultimele zile le-au inrautatit si mai mult situatia.

In calitate de consilier local, dar ca om in primul rand, voi incerca sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru a-i ajuta pe cei trei membri ai familiei sa duca o viata normala. Am reusit intr-o prima faza, cu sprijinul primarului Dragos Chitic, sa identificam locuri disponibile pentru cei trei sa fie mutati cât mai repede intr-un adăpost de noapte, iar in paralel autoritățile au demarat o ancheta sociala in urma careia sper ca familiei ***** sa-i fie repartizata o locuinta de necesitate.

Ii multumesc primarului Dragos Chitic pentru suportul pe care mi l-a acordat si implicarea de care a dat dovada! Ma bazez in continuare pe sprijinul sau si al colegilor mei din Consiliul Local pentru a readuce normalitatea in viata familiei *****!” – a fost mesajul consilierului local Adrian Olariu

PUBLICITATE