Piatra-Neamț: O bătrână care vinde zarzavat sprijinită de polițiștii locali (FOTO)

Astăzi, politistii locali din Piatra Neamt s-au autosesizat cu privire la faptul ca o femeie in varsta, aparent fara locuinta, se adaposteste de ceva vreme in apropierea unui magazin de pe Bulevardul Decebal din municipiul Piatra Neamt.

Astfel, au fost contactati reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Piatra Neamt, iar impreuna, s-au deplasat la fata locului pentru a identifica femeia si a-i oferi sprijin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

M.C., in varsta de 78 de ani, din Piatra Neamt, sufera de multiple afectiuni pe care nu si le poate trata din cauza veniturilor la limita subzistentei, de care beneficiaza, de multe ori fiind nevoita sa vanda zarzavat, pentru a putea supravietui.

Batranica a marturisit ca desi are doi copii si are unde locui, aceasta a fost complet uitata de acestia din urma, fiind depasita de greutatile vietii.

Asistentii sociali au demarat o ancheta si urmeaza ca, impreuna cu lucratorii Politiei Locale Piatra Neamt, sa se deplaseze la domiciliul femeii, pentru a stabili modalitatile in care aceasta poate fi ajutata sa ajunga la medic sau sa primeasca un venit in urma stabilirii gradului de handicap de care sufera.

PUBLICITATE