Piatra-Neamț: Nou regulament de organizare și funcționare al parcării la Shopping City Piatra-Neamț

Începând cu data de 21 ianuarie intră în vigoare noul regulament de organizare și funcționare al sistemului de parcare fără plată din incinta centrului comercial „Shopping City Piatra-Neamț”.

Acesta are rolul de a asigura utilizarea eficientă a locurilor de parcare disponibile și de a contribui la fluidizarea traficului. Respectarea regulilor de circulație și parcare va fi supravegheată de operatorul Parking SA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Autovehiculele parcate neregulamentar vor fi blocate sau ridicate și transportate și depozitate în locurile special amenajate, iar costurile vor fi suportate de către conducătorul auto.

Costul deblocării este de 50 RON, iar în cazul în care acest cost nu este achitat în decurs de 72 de ore, operatorul Parking SA poate percepe o majorare a tarifului cu 10% pentru fiecare zi.

Începând de luni, 21 ianuarie, vor fi blocate roțile autovehiculelor care:

  • sunt parcate pe locurile marcate cu semnalistica „TAXI” sau „mama și copilul”, fără a se încadra în aceste categorii;
  • sunt parcate pe locurile cu semnalistica „persoane cu dizabilități” și nu au afișat într-un loc vizibil cardul-legitimație eliberat de autoritățile competente, care conține semnul internațional reprezentativ ;
  • sunt oprite sau staționate pe alte locuri decât cele special amenajate și marcate corespunzător;
  • sunt oprite sau staționate în dreptul căilor de acces/ evacuare în/din parcare, în/din centrul comercial;
  • sunt abandonate în parcarea centrului comercial – se consideră abandonat orice autovehicul parcat pe o durată de timp ce depășește 48 de ore.

În cazul nerespectării regulamentului de organizare și funcționare al parcării, roțile autovehiculelor vor fi blocate de  firma Parking SA (îndreptățită să presteze aceste servicii în baza contractului de prestări servicii încheiat între Shopping City Piatra Neamț SRL și Parking SA).

Cum pot fi deblocate roțile mașinii:

  1. Conducătorii auto trebuie să apeleze unul dintre numerele de telefon 0233/220238 sau 0748146887, de Luni – Vineri 08:00-21:30 și Sâmbătă 09:00-13:30;
  2. Conducătorii auto achită pe loc tariful de 50 (cincizeci) de lei, care reprezintă contravaloarea serviciului de deblocare a roților, prestat de operatorul Parking SA;
  3. În cazul menținerii dispozitivului de deblocare mai mult de 72 de ore, Parking SA poate să perceapă majorarea tarifului de deblocare cu 10% pentru fiecare zi în plus.

Regulamentul complet de organizare și funcționare al sistemului de parcare fără plată din cadrul centrului comercial ,,Shopping City Piatra-Neamt” poate fi consultat la biroul de informații al centrului comercial sau pe site la https://shoppingcitypiatraneamt.ro/unitati/parcare-2/

PUBLICITATE