Piatra-Neamț: Noi informații despre pietreanul ars în explozie

Noi informații despre pietreanul ars în explozie, de la comunitatea românească din Belgia:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tatal lui Alexandru, Ionel Baiesu, va fi gazduit de Dna Monica Neamțu si de Gigi Ciorbă, in Charleroi. Va multumim pentru generozitate!

Sansa face ca Gigi sa fie si angajat al spitalului unde este internat Alexandru, ceea ce va fi si mai usor pentru dl Ionel sa ajunga la spital.

Starea lui Alexandru este stabila, se imbunatateste de la o zi la alta. Dr Ciprian Isacu, cel care are grija de Alex, alaturi de echipa din GH de Charleroi, este optimist insa ne spune ca greul inca nu a trecut.

Alexandru trebuie sa se lupte atat cu efectele arsurilor devastatoare cat si cu eventuale infectii ce apar in cazul marilor arsi.
Echipa minunata de la Grand Hôpital de Charleroi face tot ce este posibil ca Alexandru sa se recupereze cat mai repede, sa fie apt pentru interventiile viitoare.

Suntem cu mari sperante ca starea lui Alex se va imbunatati de la o zi la alta. Are tineretea de partea lui, echipa incredibila de medici ce lupta impreuna cu el.
Va multumim inca o data pentru sprijin si reiau contul Rombel unde se pot face in continuare donatii, donatii ce vor fi folosite pentru recuperarea lui Alex. O recuperare grea, anevoioasa si dureroasa.

ROMBEL – Communauté roumaine en Belgique asbl
Clos du Parnasse no. 11F, 1050 Bruxelles
ING BANK Belgium, Swift BBRUBEBB
Cont: BE94 3631 3450 7314

cu mențiunea: Donatie Alexandru Baiasu – Piatra-Neamt

Suntem alaturi de Alex si de familia lui! – este mesajul postat pe Comunitatea românilor din Belgia

Raluca Belegan, unul dintre tinerii care au venit în ajutorul lui Alexandru: Chiar daca am plecat din Romania, Romania nu a plecat din noi!
In Romania am invatat sa fim oameni printre oameni, sa dam din putinul sau din multul ce-l avem celor ce au mai multa nevoie. Poate fi un gand bun, o vorba buna, un umar pe care sa se planga, un zambet, o lacrima. Poate fi un loc la masa, un pat cald si o inima mare.
Pot fi atat de multe de dat si de primit! Important este sa nu uitam ca am plecat oameni si trebuie sa ramanem oameni. Cu bunele si relele, dar mai alea cu bunele.
Romanii au multe calitati, in aceste zile vazute din ce in ce mai mult, aceea de a fi oameni de ajutor, oameni darnici si primitori.
Sa nu ne pierdem speranta in aproapele nostru si sa nu uitam sa fim oameni!

PUBLICITATE