Piatra-Neamț: Nesimțirea, taxată de polițiștii locali (FOTO)

În cursul dimineții, pe trotuarul din dreptul BRD, de pe B-dul Republicii, și-a făcut apariția în jeep, care a parcat nestingherit, îngreunând vizibil circulația pietonală.

Un echipaj al Poliției Locale Piatra-Neamț a trecut prin zona la câteva minute după „prețioasa” parcare și am vrut sa vedem dacă aceștia vor lua vreo măsură, sau își vor continua drumul liniștiți.

Surprinzător, polițiștii au parcat lângă acel autoturism și au așteptat… Și au așteptat preț de vreo jumătate de oră, până când, din bancă a ieșit conducătorul auto, un important om de afaceri.

Polițistul local a procedat exemplar: s-a prezentat, păstrând distanta fizică de protecție, i-a pus în vedere că staționează ilegal pe un trotuar public, după care i-a aplicat amenda corespunzătoare, neținând cont de explicațiile puerile ale omului de afaceri.

Bravo, Poliția Locală! Așa, da!

Ținem să precizăm că zi de zi, mai mulți afaceriști locali, cu o nesimțire ieșită din comun, își parchează autoturismele pe acel trotuar din fața băncii, rămânând indiferenți la faptul că pietonii trebuie sa se strecoare cu greu pe lângă ele.

PUBLICITATE