Piatra-Neamț – Minor de 17 ani, căutat de polițiști pentru că a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp


În noaptea de 26/27.11.2016, în jurul orei 00.30, dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost sesizat că pe str. Ştefan cel Mare a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 17 ani, din Roznov conducea o autoutilitară pe strada Ştefan cel Mare, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerului de pe locul din dreapta față, un tânăr de 16 ani, din Piatra Neamț, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că tânărul de 17 ani ar fi sustras autoutilitara de pe raza municipiului Piatra Neamț, conducând fără să posede permis de conducere.

Acesta este căutat, în continuare, de polițiști pentru a fi tras la răspundere penală pentru săvârșirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi ameninţare.

D.M.B.
PUBLICITATE