Piatra-Neamț: Marile DENUNŢURI ale lui Jănel Iosub, CLASATE de către DNA

Anul trecut, la începutul lunilor aprilie și iunie, Jănel Iosub a făcut o serie de plângeri (deşi în spaţiul public el le spunea denunţuri) la adresa fostei conduceri a SC Locativ Serv şi la adresa primarului Dragoş Chitic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spaţiul public de la acea vreme era plin de ameninţările cu puşcăria pe care Jănel Iosub le făcea pentru mai multe persoane publice din Piatra-Neamţ, în acelaşi timp lăudându-se cu statutul de „martor protejat” al DNA.

DNA a conexat dosarele cu plângerile formulate de Jănel Iosub şi după investigaţiile făcute, a clasat cauza cu privire la infracţiunile de abuz în serviciu reclamate de acesta.

DNA a constatat că nu există încălcări ale legislaţiei pentru acuzaţiile făcute asupra vechii conduceri a SC Locativ Serv.

O situaţie hilară o reprezintă faptul că Jănel Iosub se plângea că şi-a atras „antipatiile” unor oameni politici din judeţul Neamţ pentru ieşirile sale în spaţiul public, DNA precizând că „aceste aspecte nu îndeplinesc condiţiile de formă pentru a fi asimilate unei plângeri penale şi nu oferă nici elemente suficiente pentru sesizarea organelor de urmărire penală, fiind simple aprecieri”.
La fel şi cea cu privire la faptul că primarul foloseşte „trusturi media” pentru a-l denigra pe reclamantul Jănel Iosub,
poziţia DNA a fost că „solicitarea nu conţine elemente concrete pentru săvârşirea vreunei infracţiuni, fiind vorba de aprecieri subiective ale  petentului”.

De asemenea, în plângerile formulate Jănel Iosub preciza că primarul Dragoş Chitic i-a determinat pe foştii angajaţi să facă plângere penală împotriva acestuia, pentru abuz în serviciu, DNA precizând că „aprecierea lui Jănel Iosub nu este întemeiată, aceste fapte nu au legătură cu atribuţiile de serviciu ale primarului”.

Multe din restul acuzaţiilor au fost respinse, ele putând face obiectul unor litigii pe cale civilă.

Aşadar DNA NU A LUAT ÎN SERIOS ȘI A CLASAT plângerile formulate de către fostul director al SC Locativ Serv, Jănel Iosub.

PUBLICITATE