Piatra-Neamț: Lucrările de reparaţii stradale, verificate în teren de primarul Dragoș Chitic

Primarul Dragoș Chitic a verificat astăzi, 6 noiembrie, în teren, stadiul lucrărilor propuse pentru acest an de Primăria Piatra-Neamț. De asemenea a stabilit și ce lucrări mai trebuie făcute de Publiserv pentru a pregăti orașul de sezonul rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La capitolul reparații capitale ale străzilor ne apropiem de obiectivul propus, 100.000 mp de străzi pe care am turnat un nou covor asfaltic în acest an.

În privința arterelor  pietruite anul acesta am modernizat un număr de 15 străzi și, astfel, din cei 163 km de străzi din orașul nostru au mai rămas de modernizat mai puțin de 12 km. Relaționarea foarte bună cu cetățenii, întâlnirile pe teren și dezvoltarea mijloacelor de comunicare moderne ne-au ajutat să intervenim acolo unde era  mai multă nevoie .

La finalul anului, așa cum v-am obișnuit, voi prezenta un raport de activitate detaliat în privința lucrărilor edilitare realizate in acest an. – a declarat Dragoș Chitic

Pe această cale vă invităm să ne semnalați problemele din zonele în care locuiți  și sugestiile dumneavoastră pentru a le include în programul de lucrări pentru anul 2019. Vă reamintim că puteți folosi aplicația Piatra-Neamț City app pentru a raporta problemele pe care le semnalați în oraș.

PUBLICITATE