Piatra-Neamț: La Caiace, o adevărată comunitate. „Ne vedem vara viitoare”

Peste 5000 de aprecieri, sute de comentarii pozitive și recomandări, iar recenzia de 4,9 (din 5) oferită paginii de Facebook, spun totul despre conceptul care a creat o adevărată comunitate – La Caiace.

Situat în zona lacului Bâtca Doamnei din Piatra-Neamț, La Caiace a devenit, dincolo de oaza de liniște dar și de activitățile educative, culturale, sportive și de relaxare, un loc care vibrează de amintiri, unde fiecare colț evocă un moment special.

Pe lângă serviciile de calitate pe care le oferă, Dumitrița și Vlad Luncanu, cei care au bazele acestui concept, au mizat mult pe relația cu cei care se bucură de La Caiace, mulți dintre vizitatori ajungând să le fie prieteni și să se simtă ca într-o familie.

Și nu doar cei din Piatra-Neamț. Anul acesta le-au călcat pragul foarte multe persoane aflate în tranzit, turiști, studenți străini dar și grupuri ai căror ghizi îi contactau pentru că doreau să ofere și altă experiență turiștilor lor.

Cu un strop de nostalgie încheiem o nouă vară La Caiace
Am câștigat în acest sezon amintiri, emoții, prieteni noi, prieteni mai vechi, multă ploaie dar atât de caldă, de liniștită, înconjurați de o mulțime de oameni frumoși. – este mesajul Dumitriței Luncanu de final de sezon, un mesaj care deja duce cu gândul la vară ce va să vină.

PUBLICITATE