Piatra-Neamț: Joi, 27 decembrie, se deschide Jazz City Cafe (FOTO)

Un nou local se va deschide joi, 27 decembrie 2018, în Piatra-Neamț. Este vorba despre PUB-ul Jazz City Cafe.

Situat în aceeași locație cu fostul club Tonique, Jazz City Cafe își așteaptă clienții cu multe seri de muzică live, concerte, stand-up comedy și alte surprize.

Nu am împodobit bradul, în schimb am împodobit pereții cu multe instrumente muzicale. Am fost atenți la detalii, astfel încât Jazz Cafe să fie o adevarată experiență. În spatele acestui proiect a fost o întreagă echipă care a muncit din greu pentru a finaliza ceea ce ne-am propus. – ne-a declarat Andreea Butnariu, managerul Jazz City Cafe

Clienții se pot bucura de un meniu american (cu burgeri și coaste), de multe evenimente, artiști și o atmosferă excelentă.

Pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg am avut o mică întârziere, dar începând cu data de 27 decembrie (ora 8:00) vă puteți bucura din plin de Jazz City Cafe.

Vor fi multe seri de muzica live, stand up comedy și ce mai e necesar pentru a readuce la viață orașul nostru. Începem seria „Nopților albe la Jazz” cu prietenii noștri de la LOS ANONIMOS în data de 6 ianuarie.– ne-a mai declarat Andreea.

PUBLICITATE