Piatra-Neamț: Iubești fotbalul feminin? Vulpițele Galbene te vor în echipă!

Vulpițele Galbene caută colege, atât pentru echipa de senioare, cât și pentru cea de junioare. Selecția va avea loc sâmbătă, 18 august 2018, începând cu ora 10.00, pe terenul secundar al Stadionului Municipal Ceahlăul din Piatra-Neamț. La această acțiune pot participa tinerele care au împlinit cel puțin 7 (șapte ani)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am observat că există interes pentru fotbal feminin și la Piatra-Neamț, astfel că am am decis să facem această preselecție în municipiul reședință de județ, dar pot veni tinere iubitoare de fotbal din orice zonă. Persoanele selectate vor face parte dintr-o echipă pentru care rezultatele vorbesc de la sine”, a declarat prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al Vulpițelor Galbene.

Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la numărul de telefon +40766.373.750 sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/657556291271110/

La preselecția de sâmbătă, 18 august, vor participa Adelin Tălmăcel – antrenorul principal al echipei, Felix Ghiuzan – antrenorul portărițelor, Ioan Diaconu – antrenorul echipei de junioare și câteva dintre jucătoarele senioare.

Reamintim că echipa de senioare Vulpițele Galbene a promovat în Liga a II-a după un sezon de excepție, fiind neînvinsă în campionatul 2017 – 2018, iar echipa de junioare a terminat campionatul pe locul 11.

PUBLICITATE