Piatra-Neamț: Încasări record pe Pârtia Cozla

Peste 1000 de skiori au fost, în acest weekend, pe Pârtia Cozla din Piatra-Neamț. Astfel, de joi (ziua deschiderii) până duminică s-au încasat aproximativ 65.000 de lei, sumă record pentru cei care administrează pârtia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu acest an, pârtia Cozla este administrată în regim propriu de către Primăria Piatra-Neamț, existând contracte pentru serviciul salvamont, contract pentru funcționarea telescaunului cu societatea Perla Invest și contract pentru gestionarea ratrack-ului și a tunurilor de zăpadă.

În acest sezon un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.

Programul de funcționare al pârtiei este de luni până vineri între orele 11-15 și 16-19, iar în zilele de sâmbătă și duminică  între orele 10-15 și 16-20.

Vezi și Piatra-Neamț: Pârtia Cozla, luată cu asalt de schiori (FOTO-VIDEO)

PUBLICITATE