Piatra-Neamț: Încă un minor accidentat pe trecerea pentru pietoni (FOTO)

Un minor în vârstă de 15 ani a fost accidentat de o mașină în timp ce traversa pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț.

Incidentul a avut loc în această seară, iar din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Alexandru cel Bun, care era angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea minorului, acesta fiind preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițistii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Reamintim că și în această după-amiază, o minoră de 11 ani a fost accidentată tot pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț (vezi AICI filmarea accidentului)

PUBLICITATE