Piatra-Neamț: Încă un accident pe trecere. O femeie a ajuns la spital

Încă femeie a ajuns la spital după ce a fost accidentată pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț. Incidentul a avut loc astăzi, 19 noiembrie, în jurul orei 10:30, pe strada Dimitrie Leonida (zona Pieței Centrale).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 33 de ani, din Alexandru cel Bun, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Leonida (din direcția Bacău – Bicaz), iar la un moment dat a surprins și accidentat o femeie de 54 de ani, din Piatra-Neamț, care era angajată în traversarea străzii pe o trecere pentru pietoni.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii care a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț.

Reamintim că în această dimineață, în jurul orei 8:40, pe o trecere pentru pietoni de pe bulevardul Mihai Eminescu a avut loc un alt accident cu vătămarea corporală a unei femei de 51 de ani. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE