Piatra-Neamț: „Il viaggio”, un nou restaurant în Piatra-Neamț (by Chef Giovanni) [FOTO-VIDEO]

Giovanni, cunoscutul bucătar care a participat la show-ul „Chefi la cuțite” și-a deschis un restaurant în Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei interesați de o călătorie plină de gusturi și arome, pot trece pragul restaurantului “Il viaggio”, în Piatra-Neamț, pe strada Petru Rareș, numărul 11 A (în aceeași locație unde a fost Ceainăria Teaz).

„“Il viaggio” e o poveste, povestea unei călătorii, care începe cu plecarea mea din Piatra Neamț acum 18 ani.” – povestește Chef Giovanni.

„Italia mi-a dezvăluit tainele bucătăriei, acolo a început drumul meu ca bucătar. Participarea la Chefi la Cuțite mi-a schimbat direcția și m-a adus înapoi acasă, unde, prin „Il viaggio” vreau să ofer clienților mei o călătorie culinară, vreau să-i port, prin ceea ce gătesc, în locurile unde am învățat diversele preparate.

“Il viaggio” e despre pasiunea pentru gătit.

„Il viaggio” nu are un specific. Avem un meniu de bază, cu specific internațional, dar prefer să interacționez cu oaspeții mei și să gătesc, din materia primă disponibilă, rețete după poftele lor. Dezvolt, pe baza meniului, preparate diferite în fiecare zi: paste, risotto, carne de vită, porc, vânat, pui, fructe de mare, pește.

Prețurile sunt determinate de materia primă. De amenajări m-am ocupat împreună cu prietena, am amenajat după cum am simțit, am ales culori care ne inspiră liniște și relaxare și elemente de decor handmade.

“Il viaggio” e un concept nou în oraș.

E ca o sufragerie în care se adună prietenii să savureze o rețetă nouă. Meniul actualizat des și rețetele personalizate cred eu că ne vor ține clienții curioși. Pe lângă asta, cred eu că e loc pentru toată lumea pe piața asta, atât timp cât ne punem amprenta diferit.

Eu la “Il viaggio” sunt gazdă. Rețeta mea de mâncare cu gust conține materie primă aleasă cu grijă și gătită cu pasiune. Încerc mereu să ofer clienților farfurii în care să se regăsească plăcerea mea de a găti preparate care sa fie mai mult decat mâncare, care să îmbine gusturi diverse, numai bune de savurat în tihnă. – a spus Chef Giovanni.

PUBLICITATE