Piatra-Neamț – Gratis 30 de minute în parcările de la Piața Centrală

Primăria Piatra-Neamț a introdus o nouă facilitate pentru cumpărătorii care vin cu mașina în Piața Centrală: 30 de minute gratuite de parcare în vecinătatea pieței, începând de astăzi, 15 februarie. Decizia a fost luată încă de anul trecut, însă implementarea a fost amânată până acum pentru a se sincroniza cu noile sisteme de parcometre.

„Clienții Pieței Centrale care vin cu mașina la cumpărături beneficiază de o facilitate în parcările din zonă: începând de astăzi, 15 februarie, Primăria Piatra-Neamț, prin societatea Parking SA, oferă gratuitate în parcările amenajate în vecinătatea pieței pentru 30 de minute. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Această opțiune este afișată la cele trei parcometre montate în zonă – două dintre acestea situate în vecinătatea străzii Baltagului (zona fostei fabrici 8 Martie, respectiv Panmont) și unul  pentru locurile de parcare din zona Forum Center). Tot începând de astăzi, angajații societății Parking oferă asistență clienților care accesează serviciile de la parcometre.” – a transmis Primăria Piatra-Neamț

Decizia a fost luată de anul trecut, prin hotărâre de Consiliu Local, dar a fost implementată abia acum, după sincronizarea cu noile sisteme.

„În calitate de primar al municipiului Piatra-Neamț am căutat mereu să găsesc facilități pentru pietreni, fie că vorbim de oamenii simpli, sau de micii producatori și comercianți. Mă bucur să pot anunța o nouă astfel de măsură.

Începând de astazi, cei care vin să facă diverse cumpărături în Piața Centrală și în zona adiacentă vor beneficia de gratuitate la parcarea autoturismelor timp de 30 minute. Este o măsură care îi sprijină atât pe cumpărători, cât și pe comercianți, pentru că astfel încurajăm economia locală.

Am ținut foarte mult la implementarea acestei măsuri pentru că îmi doresc ca Piața Centrală să fie principalul mall de la care pietrenii și nu numai ei să cumpere alimente și alte produse de uz casnic, a declarat primarul Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea. 

PUBLICITATE