Piatra-Neamț: Femeie găsită decedată în apartament

Astăzi, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierii au pătruns cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare în interiorul apartamentului situat la parterul unui bloc de locuințe din strada Ulmilor, unde au găsit o femeie de aproximativ 72 de ani, fără semne vitale.

Tot astăzi, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din localitatea Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Pompierii, cu ajutorul scării culisabile, au pătruns în interiorul apartamentului situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe.

În interiorul apartamentului a fost găsită o femeie de aproximativ 91 de ani, conștientă, căzută într-o cameră. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat persoanei la locul evenimentului după care au transportat-o la spital.

PUBLICITATE