Piatra-Neamț: Educație preventivă la ,,Centrul de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru Copii”

La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat o activitate dedicată zilei de 1 Iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat o activitate de educație preventivă la ,,Centrul de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru Copii ” din Piatra Neamț, adresată celor 50 de copii care provin din familii aflate în situații de risc social, familii monoparentale sau ai căror părinți sunt plecați în străinătate.

În cadrul activității, polițiștii rutieri au prezentat celor 50 de copii principalele reguli care trebuie respectate pentru a circula în siguranță pe drumurile publice.

Prezentarea teoretică a fost urmată de o sesiune interactivă, în care copiii au pus în practică cunoștințele învățate pe un board-game, iar la finalul activităților, aceștia au primit legitimații de pieton isteț și orare școlare din partea polițiștilor.

Totodată, copiii prezenți la activitate s-au putut bucura de o demonstrație efectuată de lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale cu câinii polițiști din această structură  a I.P.J. Neamț.

PUBLICITATE