Piatra-Neamț: După valul de critici, primarul Carabelea a dat înapoi. Se modifică regulamentul aberant

Noul Regulament privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra Neamț a stârnit un val de critici printre locuitorii municipiului Piatra-Neamț.

Primarul Andrei Carabelea, care a declarat, recent, într-o publicație locală, că 90% din deciziile lui sunt spontane, a decis să modifice regulamentul, după reacțiile apărute în spațiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși, inițial, Carabelea a criticat presa că a prezentat ultimele bazaconii administrative (vezi articol AICI), într-un final s-a văzut nevoit să modifice noile reguli pentru locuitorii din Piatra-Neamț.

Vom reveni, în perioada următoare, cu principalele modificări din noul Regulament privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra Neamț

Mai jos, comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Regulamentul privind  normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra-Neamț, supus în dezbatere publică în luna iunie a fost modificat și republicat pe site-ul instituției. Modificările și completările s-au făcut ținându-se cont de propunerile venite de la cetățeni și de la reprezentanții mass-media, dar și ca urmare a discuțiilor interne de la nivelul primăriei. 

„Date fiind reacțiile apărute în spațiul public ca urmare a adoptării Regulamentului privind  normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra-Neamț am luat decizia repunerii acestuia în dezbatere publică. La finalizarea perioadei de 30 de zile de dezbatere, au fost centralizate și analizate toate propunerile primite pentru modificarea regulamentului și s-a rediscutat fiecare prevedere la nivelul instituției. Considerăm că noua formă este una în măsură să constituie baza pentru asigurarea unui climat public civilizat la nivelul municipiului” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Noua formă a regulamentului poate fi consultată pe site accesând link-ul https://www.primariapn.ro/dezbateri/-/asset_publisher/d8F7ynMHzZPK/event/id/4932323. Până pe data de 13 august se vor primi în continuare sugestii și propuneri referitoare la prevederile regulamentului, pe adresa [email protected]. Regulamentul va fi supus aprobării Consiliului Local în ședința ordinară de la sfârșitul lunii august.

regulament_gospodarire_august_2021
PUBLICITATE