Piatra-Neamț: Dosar penal în cazul scandalului sexual de la liceul „Dimitrie Leonida”

Polițiștii din cadrul Poliției Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu și au început cercetările în scandalul sexual de la Liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Având în vedere informațiile și imaginile vehiculate în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este abilitat să facă următoarele precizări:

Astăzi, 19 ianuarie, în urma apariției în spațiul on-line a unor conversații dintre o elevă și un cadru didactic al unei instituții de învățământ, din Piatra Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț. – au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Reamintim că au apărut discuțiile după scandalul sexual izbucnit la un liceu din Piatra-Neamț. 

În spațiul public au apărut mesajele schimbate între eleva de liceu și profesorul de matematică care îi făcea avansuri sexuale, prin intermediul Riseproject, care a documentat acest caz. (VEZI ARTICOLUL AICI)

PUBLICITATE