Piatra-Neamț – Doi consilieri au demisionat din Comisia Rutieră

În cadrul unui proiect de Hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de luna aceasta a Consiliului Local viceprimarul Alin Lehăduș (Pro-Ro) și consilierul local Constantin Teodorescu (PNL) își anunță retragerea din Comisia Rutieră. – notează MESAJUL.ro

„După cum se știe, marele schimbări în trafic, unele mai haotice decât celelalte, poartă avizul Comisiei Rutiere constituită prin Dispoziție de către primar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De multe ori, această Comisie este nevoită să ducă la îndeplinire toate viziunile mai mult sau mai puțin fericite ale primarului Carabelea. Probabil sătui să încaseze bobârnace din partea locuitorilor municipiului Piatra-Neamț, viceprimarul Lehăduș și consilierul Teodorescu au ales să demisioneze.

Piatra-Neamț a devenit un infern în materie de trafic auto și asta se datorează primarului Andrei Carabelea care aplică în cel mai haotic mod cu putință noul plan de mobilitate urbană, cu desființări de parcări, desființări de benzi de circulație, montări de indicatoare complet aiurea, apoi acoperirea lor cu saci negri, iar mai nou dărâmă un pod care conform expertizelor, ar mai fi rezistat cel puțin 30 de ani.

Cu toate acestea, Comisia Rutieră va continua să ia decizii importante pentru traficul din Piatra Neamț, chiar dacă la conducerea ei se află un fost bancher -Potolea Sorin, actual City Manager, alături de doi ingineri silvici – viceprimarul Marius Ioan Irimia și consilierul Enache Ciprian, un Șef de Gară CFR – consilierul Cristian Mihalcea dar și consiliera Tatomir Alina, de profesie avocat.

De ce Administrația Carabelea ascunde pe ce cheltuie primăria banii? Ce nu trebuie să știe pietrenii? (vezi mai multe aici)

Din componența acestei comisii mai fac parte angajați din primăria municipiului, reprezentanți ai SC Publiserv, SC Parking, SC X Data Soft, arhitectul orașului, Poliția Locală, Poliția Municipiului Piatra-Neamț.” – scrie sursa citată

PUBLICITATE