Piatra-Neamț: Dispar rablele din oraș. 400 de mașini abandonate vor fi ridicate (FOTO)

La sfârșitul lunii februarie, la nivelul municipiului Piatra-Neamț a început o amplă acțiune de identificare și inventariere a autoturismelor abandonate pe domeniul public.

Scopul acțiunii este eliberarea spațiului public ocupat de aceste autovehicule și crearea de noi locuri de parcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până în prezent au fost identificate 90 de autorisme abandonate doar în cartierul Mărăței, totalul estimat pentru întreg municipiul fiind de 400 de astfel de autoturisme.

În paralel se lucrează la un regulament privind ridicarea și depozitarea ulterioară a acestor autovehicule la nivelul municipiului.

Regulamentul va fi depus spre aprobare în următoarea ședință a Consiliului Local Piatra-Neamț.

Dacă aveți cunoștință de astfel de cazuri, vă rugăm să le sesizați prin intermediul aplicației City App, sectiunea raportari incidete –trafic auto, semne de circulatie si parcări.

Vă informăm că, în conformitate cu legislația în vigoare este considerat vehicul abandonat – vehiculul de orice categorie, aflat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale de cel puțin 6 luni, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice că acesta nu respectă condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice. – au transmis reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț

PUBLICITATE