Piatra-Neamț: Deși impune noi restricții, primarul este primul care le încalcă (FOTO)

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra-Neamț, surprinde din nou comunitatea, tot neplăcut, așa cum se întâmplă de câteva luni.

De această dată primarul arată o indolență crasă când trebuie să-și parcheze autoturismul în curtea propriei case. Tocmai cel care ar trebui să fie un exemplu pentru comunitate, este primul care încalcă legea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din fotografiile trimise de cititori se poate observa că primarul Carabelea își lasă mașina pe trotuarul din fața casei, și mai mult decât atât, parcată pe spațiul verde.

Pozele au fost surprinse în zile diferite, ceea ce demonstrează că nu a fost o întâmplare, ci este o practică.

Da, marele primar ecologist și iubitor de natură își parchează mașina pe spațiul verde, probabil fiindu-i greu să tot deschidă poarta și să parcheze mașina în curte.

Amintim că în urmă cu două săptămâni a fost votat celebrul Regulament care vine cu o multitudine de restricții și sancțiuni pentru locuitorii municipiului. Astfel, la propunerea primarului Carabelea și cu votul tuturor consilierilor locali s-a aprobat să fie sancționați pietrenii care nu au loc de parcare și își parchează autoturismele pe unde pot:

”ART.7 In scopul fluidizarii circulatiei si al cresterii nivelului de confort urban al orasului :c) sa nu ocupe domeniul public cu vehicule in afara spaliilor marcate expres de administratorul domeniului public;”

Amenda este de 1.000 lei pentru toți cei care parchează altundeva în afara locurilor special amenajate, în prezent administrare de către SC Parking și SC X Data Soft.

Un primar ancorat în realitatea din oraș ar fi căutat soluții să înființeze mai întâi locuri de parcare în cartiere, și abia după aia să aplice sancțiuni. La Piatra-Neamț este invers!

Revenind la modul în care primarul Carabelea își parchează mașina în dreptul curții, jumătate pe trotuar, iar cealaltă jumătate pe spațiul verde, așteptăm din nou o ieșire lacrimogenă a domnului primar în care să acuze presa că minte și manipulează.

 

PUBLICITATE