Piatra-Neamț: Cum a fost „surprins” directorul LocativServ, după program

De la preluarea mandatului de director şi până în prezent, Vladimir Togan demonstrează că nu este înţepenit în scaunul directorial şi nici nu a moştenit aroganţele conducerii de până acum.
L-am văzut bătând la uşile chiriaşilor prin Speranţa şi Văleni, şi-a notat problemele locatarilor şi deja a găsit soluţii de rezolvare, iar toate cererile pentru locuinţe de tip ANL au fost onorate de către Locativ Serv şi primăria Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacţiei o fotografie mai puţin obişnuită pentru postura funcţiei de director general. Îl vedem pe Vladimir Togan urcat pe stativele care susţin acvariile cu peşti din clădirea Forum Center, făcând curăţenie în interiorul lor.

Un lucru mai puţin obişnuit în ziua de azi am spune noi, mai cu seamă că spaţiul public din ultima perioadă a fost invadat de ştiri cu foşti directori care îşi dădeau prime de sute de milioane, contracte dubioase, distracţii pe bani publici, etc.

Astfel, un gest cât se poate de firesc şi de normal făcut de Vladimir Togan care după program stă cocoţat pe acvarii şi face curăţenie la peşti, poate fi trecut la categoria „UAU!”.

PUBLICITATE