Piatra-Neamț: CSM Ceahlăul, victorie în primul amical din 2019

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a început cu o victorie seria jocurilor amicale din 2019. Sâmbătă, 19.01.2019, echipa pregătită de Gabriel Rădulescu și Florin Anton a învins pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Scorul final al disputei a fost 2-1 (2-0) la finalul a 90 de minute de joc în care cele două combatante și-au împărțit perioadele de dominare. Gazdele au controlat prima repriză, iar oaspeții pe cea de a doua.

CSM Ceahlăul a dat tonul în primele 45 de minute, iar dominarea s-a concretizat și la capitolul goluri, nu doar la ocazii și posesie. Răzvan Pîntea a marcat în minutele 20 și 35 pentru CSM Ceahlăul cu șuturi din afara careului.

La cele cinci antrenamente pe care le aveam efectuate în acest an chiar ne-am mișcat bine în prima repriză a jocului de astăzi. Și mă refer aici la toate capitolele. A contat și faptul că tinerețea lotului ne-a dat un plus de prospețime. Am făcut un joc în prima repriză, ne-am creat și ocazii și chiar suntem mulțumiți per total. Este un rezultat care ne arată că muncim cu folos și a fost obținut în fata unui adversar bun și bine pregătit. Pe cei aflați în probe urmează să-i mai vedem”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

După pauză, ambii antrenori au schimbat formulele din teren. Csikszereda a fost însă echipa mai bună având de partea sa un plus de control la mijlocul terenului și de dominare teritorială. Ambele trupe și-au creat ocazii, dar numai Laszlo Hodgyai (68) a reușit să înscrie în urma unei pătrunderi în careul gazdelor, informează oficialii CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

A fost un meci test în care și-n prima repriză și în a doua am vrut să vedem la lucru mai mulți jucători sosiți la probe. Din punctul nostru de vedere, prima repriză nu a fost atât de reușită pe cât mi-am dorit eu, dar una peste alta a fost un antrenament benefic și știu în acest moment unde suntem cu pregătirea în momentul de față”, a declarat Valentin Suciu, antrenor AFK Csikszereda, Miercurea Ciuc.

PUBLICITATE