Piatra-Neamț: Cristian Sauciuc este noul director al societății Salubritas

Începând cu 1 august 2017, Cristian Sauciuc este noul director al SC Salubritas SA. Acesta a renunțat la calitatea de consilier local pentru a manageria societatea de salubritate a municipiului Piatra-Neamț. Cristian Sauciuc a fost președinte PMP Piatra Neamț până în luna iulie, vine din mediul privat, are 38 de ani, este căsătorit și are 2 copii. El a înlocuit-o pe Tatiana Ciucanu care a fost până în prezent director al Salubritas SA, aceasta urmând să ocupe postul de director adjunct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Renunțarea lui Cristian Sauciuc la calitatea de ales local îl va propulsa pe Florin Duma, următorul pe lista de consilieri locali PMP.

„Mă interesează să îmbunătățesc curățenia în municipiu, atât spațiile verzi cât și spălarea străzilor și a trotuarelor.” – a declarat Cristian Sauciuc. Un alt obiectiv important pentru noul director și pe care îl va aborda cu maximă importanță va fi problema câinilor comunitari.

SC Salubritas SA a fost infiintata prin HCL 166/1997, avand actionar unic Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamt. Societatea are 66 de salariați cu contracte de munca si presteaza activitate in Municipiul Piatra Neamt, orasul Bicaz si ocazional in comunele limitrofe.

Printre serviciile pe care le prestează sunt:
SALUBRIZARE
– maturat  manual trotuare si carosabil
– descarcat cosuri stradale
– intretinere trotuare, carosabil, spatii verzi, locuri de joaca

GESTIONARE CAINI FARA STAPAN
Administram adapostul de caini al Municipiului Piatra Neamt , situat  in Piatra Neamt, str. Dimitrie Bolintineanu, fn,  autorizat sanitar veterinar.

ADMINISTRAREA DEPOZITULUI  ECOLOGIC  DIN PIATRA NEAMT
Capacitatea acestuia este de 300.000 mc ,si este intins pe o suprafata de 28.000 mp.

DERATIZARE, DEZINFECTIE SI DEZINSECTIE.
Activitatea de deratizare , dezinfectie si dezinsectie se realizeaza la comanda Primariei Municipiului Piatra Neamt  pentru domeniul public sau a beneficiarilor persoane fizice sau juridice.

INCHIRIERE  SI VIDANJARE TOALETE ECOLOGICE
SC Salubritas SA  detine un numar de   36 toalete ecologice,tip Shorelink si Toi –Toi,  din care 3 adaptate pentru persoanele cu dizabilitati si o vidanja  de 1 mc, autospeciala de tip Iveco Daily .

Mai multe informații despre societate – AICI

PUBLICITATE