Piatra-Neamț: Concert caritabil pentru Adelina, fetița bolnavă de leucemie, la Shopping City Piatra-Neamț

Orice artist care dorește să o sprijine pe Adelina poate pregăti un moment artistic în cadrul evenimentului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 10 februarie, între 13:00 – 19:00, Asociația Cultural Artistică Comorile Neamțului în parteneriat cu Shopping City Piatra-Neamț și Corvin Sound organizează un spectacol caritabil pentru Adelina. Fetița din Piatra-Neamț a fost diagnosticată cu leucemie și are nevoie de 40.000 de euro pentru intervenția medicală care îi poate salva viața.

Evenimentul este organizat sub forma unui spectacol-maraton: orice artist care dorește să o sprijine pe Adelina poate urca pe scena amplasată în zona Food Court, la etajul 1.

Artiștii care doresc să pregătească un moment artistic în cadrul spectacolului, se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0766.688.688.

Orice donație din partea vizitatorilor centrului comercial este foarte importantă și îi va ajuta pe părinții Adelinei să strângă suma necesară pentru îngrijirea medicală a fetiței.

Adelina a împlinit 11 ani pe data de 6 februarie și a fost diagnosticată în ajunul sărbătorilor de iarnă cu leucemie, o formă de cancer care atacă globulele albe din sânge. Intervenția medicală care îi poate salva viața costă 40.000 de euro, o sumă care poate fi strânsă cu sprijinul locuitorilor din oraș.

PUBLICITATE