Piatra-Neamț: Cinci tineri, surprinși în flagrant la furat de combustibil

În noaptea de 19/20.12.2017, în urma unei sesizări, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a intervenit și a constatat că reclamația de furt de combustibil din rezervorul unui tir parcat se confirmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După obținerea tuturor informațiilor privind autorii și autoturismul folosit de aceștia, caracteristicele mașinii, folosite la comiterea infracţiunii de furt, au fost transmise patrulelor de siguranţă publică de pe raza municipiului și a localităților limitrofe, pentru identificare.

În urma căutărilor efectuate, autoturismul a fost depistat de polițiști, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla staţionat pe str. Fermelor, în spatele unui autocamion. În autoturism au fost identificaţi cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, din Bârgăoani, Dragomirești și Vaslui.

Totodată, în urma controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 9 bidoane din plastic de 20/25 litri goale, iar într-unul se afla circa 7 litri motorină, două furtune din plastic şi un cleşte.

Persoanele din autoturism au fost conduse la sediul Poliţiei mun. Piatra Neamţ, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

PUBLICITATE