Piatra-Neamț: Ceahlăul, victorie cu două goluri în minutele de prelungire

CSM Ceahlăul a triumfat în meciul cu FC II Botoșani, scorul final al partidei fiind 2-1 (0-1). Au marcat Cristian Copoț-Barb (90, 93) și respectaiv, Marian Târșa (31-pen.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Finalul a fost de infarct. Arbitrul Andreea Ene a arătat minutele de prelungire când scorul era 0-1, așa cum fusese stabilit de Târșa.

Unii dintre spectatori erau aproape de ieșirea pe poarta stadionului, iar alții părăsiseră deja arena. Pe fondul unei presiuni tot mai accentuate, mingea a ajuns la marginea careului botoșănean, a sărit fericit la Cristian Copoț-Barb, iar acesta a șutat splendid de la aproape 20 de metri sub transversală: 1-1.

Având de partea sa încrederea la cote maxime, CSM Ceahlăul a continuat să atace și să spere. Și a venit o lovitură liberă de la aproape 25 de metri puțin lateral dreapta, poziție perfectă pentru un stângaci. Același optar de picior drept, Cristian Copoț-Barb, a așezat mingea pentru execuție și în locul centrări așteptate probabil de toți cei de pe stadion a expediat un șut perfect, la colțul scurt la vinclu, ce nu i-a dat nici o șansă portarului advers.

Succesul a fost sărbătorit în vestiar de către membrii CSM Ceahlăul, echipa cântându-i ”La mulți ani!” antrenorului Gabriel Rădulescu, cel care astăzi, 28.10.2018, împlinește vârsta de 42 de ani.

În Liga Elitelor U19, partida dintre  Sporting Juniorul Vaslui și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț  s-a încheiat cu o victorie a celor din Vaslui, scor 4-0.

În Liga Elitelor U17, juniorii de la CSM Ceahlăul Piatra-Neamț s-au impus în deplasare în meciul cu CSM Politehnica Iași, scor final 3-2 pentru formația pietreană.

Galerie FOTO – AICI
Rezultatele etapei 10 – AICI
Clasament Liga 3, Seria 1, Etapa 10 – AICI

PUBLICITATE