Piatra-Neamț: Ce artiști vor cânta la Zilele Orașului. Vezi programul evenimentelor

În perioada 23-27 iunie pietrenii sunt așteptați la evenimentele ce se desfășoară cu ocazia Zilelor Orașului Piatra-Neamț.

Pe parcursul celor cinci zile de sărbătoare vor avea loc manifestări cultural-artistice, concerte, un festival gastronomic și evenimente religioase dedicate sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Zilele Orașului „Piatra Fest 2021” vor începe cu procesiunea cu Sfintele moaște cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ioan Botezătorul.

Festivalul gastronomic Piatra Food Fest se va desfășura în Piața Ștefan cel Mare, zona din fața Parcului Central, ce va fi transformată în acea perioadă în pietonal, iar spectacolele la scenă vor fi organizate la Curtea Domnească.

Totodată, duminică, pe Platoul Curții Domnești va avea loc Gala Generațiilor, un eveniment special, în cadrul căruia vor fi premiați șefii de promoție din anii terminali de la unitățile de învățământ din orașul nostru, dar și cuplurile care în acest an au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Dacă, inițial, reprezentanții primăriei ne-au comunicat că în acest an vor urca pe scenă doar talente locale, municipalitatea a decis să îi aducă la Piatra-Neamț pe cei de la Fără Zahăr dar și pe artistul care a promis că se va muta la noi în oraș dacă Andrei Carabelea iese primar – What’s up

Manifestările se vor organiza cu îndeplinirea tuturor măsurilor de prevenire Covid-19 în vigoare.

PUBLICITATE