Piatra-Neamț: Căutată de polițiști după ce a furat mai multe haine dintr-un magazin

Poliţiştii din cadrul IPJ Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Femeia din imaginea alăturată este o persoană de interes într-un dosar penal înregistrat la nivelul Poliţiei Municipiului Piatra Neamț – Biroul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, existând suspiciuni că aceasta ar locui pe raza municipiului Iași. – notează newspascani.com

Conform cancan.ro, tânăra din imagini ar fi comis o infracțiune în timp ce se afla în municipiul Piatra-Neamț. Alături de o altă persoană, acum câteva zile, pe 14 decembrie, a intrat într-un magazin de haine dintr-un centru comercial.

După ce s-a uitat la produse, creând aparența că ar vrea să cumpere haine, tânăra a reușit, cum-necum, să sustragă nu mai puțin 18 articole vestimentare, în valoare totală de 1.600 de lei.

Ea a fugit de la fața locului și nu a fost prinsă nici până astăzi, motiv pentru care polițiștii cer ajutorul celor care o recunosc.

Cei care pot oferi informaţii care să ajute la soluţionarea cauzei, sunt rugaţi să contacteze Poliţia Municipiului Piatra Neamț – Biroul de Investigaţii Criminale  la numerele de telefon 0233207 009 sau la 112.

PUBLICITATE