Piatra-Neamț: „Captură” a polițiștilor locali! Prins cu 30 pachete de țigări (FOTO)

Polițiștii locali ai Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț au constatat, în flagrant, 3 infracțiuni, dintre care două de contrabandă cu țigări.

Astfel, în data de 28.07.2020, în jurul orelor 11.00, pe strada Baltagului din Piatra Neamț a fost depistat S.T. (28 de ani), care avea asupra sa 30 de pachete de țigări, netimbrate, de proveniență Republica Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost identificat și predat agenților Poliției Muncipiului Piatra Neamț, în baza unui proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante de contrabandă cu țigări, în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor legale ce se impun.

Un alt bărbat, de 54 de ani (Ț.G.) a fost depistat în data de 01.08.2020, în aceeași zonă (Piața din zona S.C. Ema), că deținea mai multe pachete de țigarete, netimbrate.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, i s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii de contrabandă cu țigări și a fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. 

Duminică, 02.08.2020, o femeie a fost surprinsă pe camerele de supraveghere a unui supermarket din Piatra Neamț, că sustrăgea diverse produse alimentare de pe rafturi, pe care, le introducea în poșetă.

Aceasta a fost reținută de către șeful de tură, iar mai apoi a fost identificată și preluată de către polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț. M. Năforniță a fost predată polițiștilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru a  continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

PUBLICITATE