Piatra-Neamț: Bărbatul care şi-a dat foc la casă, plasat în arest la domiciliu

Bărbatul care şi-a dat foc la casă şi apoi a fost pus sub acuzare pentru că şi-a ameninţat şi hărţuit consoarta, a fost plasat în arest la domiciliu. – informează monitorulneamt.ro. Măsura a fost luată de magistraţii Judecătoriei Piatra Neamţ, care i-au atras atenţia pietreanului de 54 de ani că în cazul în care nu respectă condiţiile poate fi arestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că la data de 17 iulie, în jurul orei 18:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de o localnică, despre faptul că soţul acesteia a incendiat locuinţa comună, din Piatra-Neamţ (în zona cartierului Gara Veche). Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict intrafamilial, un bărbat, de 54 de ani, ar fi stropit cu o substanţă inflamabilă interiorul locuinţei, după care i-a dat foc. Incendiul izbucnit a fost lichidat de un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Neamț, fără a rezulta victime.

La data de 19 iulie, în urma probatoriului administrat, s-a dispus extinderea cercetărilor faţă de bărbatul de 54 de ani şi cu privire la comiterea infracţiunilor de ameninţare şi hărţuire. Acesta este bănuit că ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă  soţiei sale, în vârstă de 50 de ani,  pe care a căutat-o, în repetate rânduri, la locul de muncă şi la domiciliul părinţilor săi.

Astfel, magistrații au dispus plasarea în arest la domiciliu.

Mai jos, fotografii de la incendiul din 17 iulie:

PUBLICITATE