Piatra-Neamț: Bărbatul care a incendiat mașina soției, reținut

Un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamț a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi distrus prin incendiere un autoturism.

La data de 4 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiu se află un autoturism cuprins de flăcări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, care a lichidat incendiul izbucnit.

În urma activităților de cercetare și documentare s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict intrafamilial, un bărbat de 44 de ani, ar fi stropit cu o substanță inflamabilă autoturismul utilizat de fosta sa soție, după care l-ar fi incendiat.

Ulterior, cel în cauză ar fi părăsit locul faptei și s-ar fi sustras cercetărilor desfășurate în această cauză.

În dimineața acestei zile, 6 octombrie, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că ieri seară, în jurul orei 23:00, pompierii pietreni au intervenit cu o autospecială pentru stingere și o autospecială complexă pentru intervenție pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism în municipiul Piatra-Neamț (în parcarea din spatele magazinului Petrodava).

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui autoturism,  cu posibilitatea propagării la alte două autoturisme.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.

PUBLICITATE