Piatra-Neamț: Bărbatul care a incendiat mașina soției, căutat de polițiști

Individul care, ieri seară, a dat foc mașinii soției cu care se află în proces de divorț este căutat de polițiști. Femeia a fost prezentă în această dimineață la audieri dar bărbatul nu a fost, încă, găsit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei și probării activității infracționale.

Reamintim că ieri seară, în jurul orei 23:00, pompierii pietreni au intervenit cu o autospecială pentru stingere și o autospecială complexă pentru intervenție pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism în municipiul Piatra-Neamț (în parcarea din spatele magazinului Petrodava).

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui autoturism,  cu posibilitatea propagării la alte două autoturisme.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Piatra-Neamț, care s-ar fi aflat într-un proces de divorț cu soția (tot de 44 de ani).

Astfel, pe fondul neînțelegerilor între cei doi, acesta i-a dat foc mașinii pe care o conducea femeia.

PUBLICITATE