Piatra-Neamț: Antrenorul părinților vine la Shopping City

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Antrenorul părinților vine la Shopping City Piatra-Neamț pe 21 septembrie.

  • Workshop interactiv pentru părinți, cu Mirela Retegan, fondatorul fenomenului Zurli
  • 4 invitații de 3 persoane la spectacolul Gașca Zurli, printre premiile pregătite pentru participanți

Copilăria este un tărâm al distracției, al cunoașterii, dar și al provocărilor pentru părinți. Într-o lume tot mai digitală, micuții sunt greu de captivat, iar timpul petrecut alături de ei trebuie să fie cu adevărat de calitate. Aici intervine Mirela Retegan, fondatorul fenomenului Zurli și un adevărat Antrenor al Părinților.

După ce a reinventat spectacolele pentru cei mici, Mirela își împărtășeste, acum, experiența de părinte. Astfel, pe 21 septembrie, de la ora 18:00, Antrenorul Părinților vine la Shopping City Piatra-Neamț pentru un workshop gratuit de parenting 2.0.

Întâlnirea abordează subiecte moderne, menite să îi ajute pe cei mari să iasă din impasurile cu cei mici. Prin urmare, temele de la care pornesc discuțiile sunt:

  1. Cum să transformi statul în trafic în timp de joacă cu copilul, fără stres și fără nervi?
  2. Dimineața e pentru majoritatea părinților un chin pentru că cel mic nu vrea și pace să se trezească. Află cum să trezești copilul fără nervi
  3. Cum îl faci pe copil să nu se teamă de tine, să fie sincer și deschis, să nu îți ascundă nimic?
  4. Cum îi organizezi copilului o super petrecere de ziua lui, dacă nu ai buget, cum faci alte surprize pe care să le țină minte toată viața?
  5. Copiii au nevoie de toată atenția și dragostea noastră. Mirela vă învață cum îi faceți să se simtă iubiți și apreciați

Copiii fericiți au părinți pricepuți la joacă, spune Mirela Retegan, astfel că, din lista subiectelor, nu vor lipsi nici moduri noi și amuzante de a le capta interesul propriilor micuți, prin jocuri pentru toată familia.

Mai mult, participanții la workshop au șansa de a câștiga unul dintre premiile puse la dispoziție de organizatorii și partenerii evenimentului, respectiv 4 invitații de 3 persoane la spectacolul Gașca Zurli, oferite de Caroli, dar și 5 premii Zurli, puse la bătaie la tombola organizată de Mirela Retegan. De asemenea, toți cei prezenți la evenimentul Antrenorul Părinților se vor întâlni cu un profesor de educație financiară de la BCR care îi va învăța cum să obțină mai mult de la banii lor, iar la final vor primi câte un goodie bag ce conține produse și materiale promoționale de la Zurli, Caroli, BCR și Carrefour.

Accesul la workshop este gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrierile la eveniment se fac la Info Point Shopping City Piatra-Neamț.

Mai multe informații despre evenimentul Antrenorul Parinților, dar și despre alte activități organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

PUBLICITATE